Jag tar hand om din projektponny

  • Annonsid: 1343138
  • 2 månader sedan
  • 62 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
123 456 kr

Söker projekt/ problemponny att rida till
Jag är en 13 årig tjej som ridit hela mitt liv, och haft egen häst sen jag var 6-7 år. De senaste åren har jag haft egna ”projektponnysar”, vilket har gjort att jag inte tävlat så himla mycket, men nu när jag köpt en riktig tävlingsponny känner jag mig redo att ta mig an ett nytt projekt.

Har du en ponny du av någon anledning vill lämna bort åt någon annan att rida? De kan vara av vilken anledning som helst, tex. Brist på tid, ork, plats, eller annat.

Jag kan både ta emot ponnysar med olater som behöver tas bort, eller ponnysar som ska tävlas upp i klasserna inför tex. Försäljning.

Lite info om mig: jag är 13 år, är 170cm lång och väger lite drygt 55kg. Jag är väldigt orädd, och har väldigt mycket tålamod, och är noggran. Min mamma har även haft häst i hela sitt liv och hjälper mig dagligen med ridningen från marken.

Info om stallet:
De är ett stort stall med många boxar, men just nu står de endast 4 hästar där, varav två är mina egna. Hästarna går i en stor gräshage tillsammans, men de finns även flera mindre gräshagar. Där kommer de gå tills nån gång i november, då de kommer gå över på grushagar.

Träningsschema och annat gör vi upp tillsammans utefter hästen.

Låter detta intressant får du gärna höra av dig till mig på nummer 0709666622.
- [ ]

First ad
Kontakta annonsör

 Kungsbacka, Hallands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad