Ridgymnasieelev söker akut foderhäst!

 • Annonsid: 1495708
 • 2 månader sedan
 • 120 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Söker akut efter foderhäst igen!

  Jag är en 17 årig, snart 18, mindre ryttare på ca. 158 cm. Går i årskurs 3 på Sveriges Ridgymnasium i Svedala. Söker alltså en foderhäst som ska stå på skolan, kan ta emot den så snabbt som möjligt och har den till slutet av maj 2021. Man har två träningar i veckan för duktiga tränare i dressyr och hoppning/markarbete, resten av veckan blir det varierad träning av mig.

  Har ridit i ca. 8 år och haft många medryttarhästar (hos vissa har jag varit där 5-6 dagar i veckan), allt från tävlingshästar till unghästar i både korta och långa perioder. Alltså är jag medveten om ansvaret. Åker gärna på tävling om det önskas, men har ingen i min närhet som kan köra transport. Inte intresserad av de hästar som bockar och stegar regelbundet, är däremot van vid hästar med lite humör. Söker en stabil, lugn och trygg häst/ponny som ska kunna hoppa en bana på lägre nivå utan problem, då jag är hopprädd (har däremot hoppat banor på 1.10 förut). Den ska vara stabil i alla gångarter och ha en bra grundutbildning. Ålder och storlek spelar ingen särskild roll. Ska vara sto eller valack, storlek och ålder spelar ingen särskild roll. Gärna en läromästare!

  Ägaren betalar för hästens försäkring (vi kan betala självrisken) och resten står vi för. Besiktning och fodervärdsavtal krävs! Mina föräldrar stöttar mig och hjälper till. Viktigt att jag och ägaren har en bra kommunikation samt relation. Är öppen för alla olika förslag, våga gärna fråga!

  För vidare kontakt, maila mig på: tea.forsberg@hotmail.com, skicka ett meddelande eller SMSA på 0723821423!

  Hoppas Ni har något som passar mig! (Videorna är gamla)

  First ad
  Kontakta annonsör

    Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad