Ridhäst sökesSilver

  • Annonsid: 1262982
  • 12 dagar sedan
  • 480 visningar
  • 5 följare
12 345 kr
Sammanfattning
  • Inriktning: Dressyr,Allround

Hej.
Känner att jag nu vill börja leta häst igen. Jag är 23 år och har haft egna hästar sedan jag var 14 år. Är lugn och mjuk som person. Har ridit upp till Msv dressyr. Har skolat om travare och ridit till projekthästar tidigare i livet.
Söker nu en lugn och snäll häst som tycker det är lika roligt med ett pass på banan som en tur i skogen. Gärna med egen motor utan att bli het. Gärna utbildad men inget måste, men den måste vara trygg att ha ryttare på ryggen. Och snäll i all hantering. En som är lugn på nya platser.
Även travare av intresse om den har potential som ridhäst. Ej någon med tidigare skada/sjukdom. Mankhöjd mellan 150-170 cm. Mellan 4-13 år. Spelar ingen roll om det är en valack, hingst eller ett sto.
Kan erbjuda ett kärleksfullt hem i ett mysigt privatstall på landet. Egen hage eller gå med snälla hagkompisar på dagarna och box på nätterna. Fina ridvägar och ridbana. Ridhus finns i närheten.
Prisklass mellan 0-50000 kr. Helst hästar runt Mellansverige. Hör gärna av er vid mer info eller om ni har någon som passar bra in på beskrivningen. Nås lättast via sms som första kontakt.
Mvh Vanessa.
(Bild på då jag rider familjens avelsto)

First ad
Kontakta annonsör

 Hudiksvall, Gävleborgs län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad

loading...