Ridhjälp/tävlingsryttare finnes

 • Annonsid: 1715244
 • 4 månader sedan
 • 644 Visningar
 • 7 Favoritmarkeringar
1 kr


  Min dotter är tävlingsryttare, men saknar just nu tävlingsbanorna väldigt mycket då vår c-ponny är i rehab efter en skada och därutöver har vi en unghäst som hon håller på att utbilda.
  Sanna är 15 år och har främst tävlat banhoppning upp till MSVB felfritt på både b-ponny och c-ponny. D-ponny upp till LA, och har sen i höstas gått upp även på storhäst/unghäst och tränar upp till 110 cm med den. Hon är mån om att skapa ett fint samspel med sin häst och lägger gärna ner tid på sin träning. Hon är noggrann och mjuk i sin ridning och hon är van vid känsliga hästar.

  Söker du hjälp med din häst/ponny, så längtar Sanna efter en tränings/tävlingskamrat.

  Tyvärr är stallet fullt just nu, så vi kan inte ta emot någon häst/ponny på heltid, men Sanna har möjlighet att komma och rida ett par dagar i veckan, givetvis med full uppbackning från sina föräldrar.

  Vid intresse kan filmer skickas och det finns referenser i både tränare och ägare till tidigare hästar hon fått förtroendet att rida.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Kungsbacka, Hallands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad