Ridinstruktör till Tjörns Ridklubb sökes

  • Annonsid: 1341369
  • 7 dagar sedan
  • 25 Visningar
  • 0 följare
Inget pris

Vi söker nu ytterligare en person att förstärka vår härliga ridskola med! Vi är ett glatt och positivt gäng på tre ridlärare, en hästskötare och en vaktmästare som nu till hösten behöver ännu en kollega då en av våra ridlärare ska ge sig ut på nya äventyr.

Tjänsten är på 6 timmar i veckan på lördagar med start vecka 49 eller enligt överenskommelse. Arbetstid 8.00–14.00.

Arbetet innebär ridundervisning för våra tre lördagsgrupper men innefattar också sedvanliga stallsysslor som in- och utsläpp, fodringar, skötsel av hästar mm. För att söka tjänsten önskar vi att du är utbildad lägst ridledare eller ridlärare SLR 1, erfarenhet av ridundervisning är meriterande. Vi följer ridsportförbundets utbildningsplan och vill att du arbetar i linje med den.

Som person är du driven, ansvarsfull, sätter våra hästars välbefinnande i första hand och är en duktig och entusiastisk pedagog. Du har ett tydligt säkerhetstänk och brinner för våra elevers utveckling.

Låter detta intressant? Varmt välkommen att höra av dig till oss med ditt CV och personliga brev, bifoga referenser. Ansökan skickas till info.tjrk@gmail.com . Ansökningar behandlas löpande, sista ansökningsdag är 31/10.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras utav verksamhetsansvariga, Therese Johansson Munk eller Julia Engman på klubbens telefonnummer 0304-66 26 11.

First ad
Kontakta annonsör

  Västra Götalands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad