Ridlärare sökes

  • Annonsid: 1294826
  • 2 månader sedan
  • 245 Visningar
  • 2 följare
Inget pris
Sammanfattning
  • Typ:
    Anställning

Personal sökes!
På vackra Elfviks gård på Lidingö utanför Stockholm, öppnar vi den 1 augusti Lidingö Ponnyridskola. Vår målsättning är att bedriva en liten, kvalitativ och gemytlig verksamhet med 12-14 ponnyer. Hästarna går på lösdrift året om (Active Stable) och ridskolan förfogar över ett ridhus 20x60m, ridbana 20x60m, sommarhagar, sjukboxar, stall med skötselspiltor, spolspilta, sadelkammare och täckesrum. Dessutom finns uppvärmda klubblokaler, kontor, kök, omklädningsrum och WC/dusch.

Ridskolan söker nu utbildade och erfarna ridlärare som tycker om att jobba med barn och att lära ut ridning på alla nivåer. I tjänsten ingår omvårdnad och tillridning av ponnyer, lättare stallskötsel (mockning av hagar samt foderhantering sköts av anläggningens ägare), guida barn och föräldrar samt hålla roliga, varierande och utvecklande ridlektioner för barn och ungdomar i åldern 5-16 år.

Bra kommunala kommunikationer, ca 20 min med buss från Ropsten som i sin tur ligger 10 min med tunnelbana från T-centralen.

Låter det intressant? Maila på hej@lidingoponnyridskola.se

First ad
Kontakta annonsör

 Lidingö, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad