Hästar

Hästar sökes

Utrustning och tjänster

Hästnets Artiklar

Hjälp

Hjälpcenter
HästnetHästnet

Ridlärare sökes

Lidingö
5 månader
Detaljer
Annons ID
1943463
Visningar
67
Favoriter
6
Annonstyp
Finnes
Beskrivning
Då en av våra ridlärare ska få barn i januari, letar vi nu efter en vikarie som vill vara en del av vårt härliga team. Vi är flexibla med vikariatets omfattning, allt från en dag i veckan till heltid är aktuellt. Vi är även flexibla med tillträde, för den som önskar finns möjlighet att börja redan nu. Lidingö Ponnyridskola är en mysig och familjär ridskola som håller till i underbar miljö på Elfviks gård utanför Stockholm. Trots vårt namn har vi främst D-ponnyer och mindre stora hästar i verksamheten, totalt 17 fantastiska individer som är snälla, trygga och vänliga. Vi har i dagsläget 170 uppsittningar och ca 28 ridgrupper/vecka med 6-8 elever/grupp. 90% av våra elever är mellan 7 och 18 år. Vi har tillgång till en modern anläggning med ett ridhus 20x60 meter, ridbana 22x60 meter, beteshagar, stall, hovslagarplats, spolplats, kontor, klubbrum, omklädningsrum och fina ridvägar i en fantastisk miljö. Våra hästar går i en modern, grusad lösdrift (active stable) och mockning och utfodring sköts av vår hyresvärd. Du är positiv, självgående, ansvarstagande och engagerad. Du är en förebild för våra barn och ungdomar samt har hästarnas välmående fokus. Du skall tycka om att undervisa på olika nivåer och uppskatta att jobba på ridskola. Du har tidigare erfarenhet från att hålla ridlektioner för elever i alla åldrar och ridnivåer, vi ser gärna att du även har utbildning SRL 1 eller högre.
 Arbetsuppgifter: • Hålla ridlektioner för främst barn och ungdomar på olika nivåer. • Hjälpa eleverna tillrätta i stallet före, mellan och efter lektionerna • Häst- och stallvård - ta hand om hästarna och ha koll på deras mående, lättare stallskötsel • Tillridning/utbildning/rehab av hästar Arbetstiden är schemalagd, dag- kväll- och helgarbete (var 4:e söndag) ingår med lättare stalltjänst, tillridning och lektioner varierat. Våra arbetspass vardagar ligger kl.12:30-19:00 eller 20.00. De som jobbar på helgen, jobbar kl.9:00-15:00. Individuell lön enligt överenskommelse.

Varannan vecka har vi dressyrträning för personalen. Vi erbjuder friskvård och arbetskläder.
 Med bil tar det ca 20 min att ta sig till anläggningen från centrala Stockholm. SL-buss från tunnelbana Ropsten (röd linje, 7 min från T-centralen) till anläggningen går 1-2 ggr/timme och tar ca 20 min.
 Tillträde enligt överenskommelse.
 Ansökan: Ansökan med CV och personligt brev skickas till hej@lidingoponnyridskola. Märk mailet "Ridlärare". Rekrytering sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Mer info om ridskolan hittar du på vår hemsida www.lidingoponnyridskola.se, vår facebooksida och vår instagram. Önskar du söka tjänsten eller vill veta mer, maila till [email protected], märk mailet "RIDLÄRARE" eller ring Annika på 073-9651559.
Annika S.
Lidingö
2 dagar
Medlem sedan:3 år
Annika S.
Verifierad genom:
Facebook
Telefon
E-post
Google
Inför Ditt Köp
Liknande annonser
Annika S.
Lidingö
2 dagar
Medlem sedan:3 år
Annika S.
Verifierad genom:
Facebook
Telefon
E-post
Google
Inför Ditt Köp
Hästnet
Hästnet använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Användning av denna webbplats och andra tjänster innebär godkännande av Hästnet Villkor och Personuppgiftspolicy. Du kan när som helst .
© Upphovsrätt 2024 - Hästnet