Hästar

Hästar sökes

Utrustning och tjänster

Hästnets Artiklar

Hjälp

Hjälpcenter
HästnetHästnet

Häftig valack till satsande dressyrryttare

Järpås
1 månad
220 000 kr
Detaljer
Annons ID
WW_fdqcqC
Visningar
2008
Favoriter
16
Annonstyp
Till salu
Dressyrnivå
Medelsvår C
Födelseår
2011
Inriktning
Kön
Valack
Mankhöjd
175 cm
Namn
Prince of Romance
Ras
Varmblod (Halvblod)
Ursprung
Sverige
Beskrivning
Häftig valack f.2011 e Blue Hors Don Romantic ue.Eloge. Sparsamt tagen. Köpt av uppfödaren 2020, då exportröntgad + nacke och rygg ua. 
Örjan som han kallas rör sig mycket trevligt, med extra plus för traven och galoppen som drar blickarna till sig. Lätt för samling och ger en otrolig häftig känsla i ridningen. Fick dressyr diplom som 3åring.
 Sparsamt tävlad, mest pga mina egna tävlingsnerver samt tidsbristen men han tycker det är roligt att få komma iväg när vi väl gör det. Planen är att han ska startas mer här nu i vår. Under pandemin startade vi flertalet digitala tävlingar med mycket bra resultat, placerad i alla. Utbildad msv c. Detta är en kille som egentligen är min drömmars häst men jag har kommit till beslutet att prioritera familjelivet och dotterns hästintresse, känner att hans kapacitet går till spillo, och tiden för honom finns inte på samma sätt längre så som situationen ser ut för min egen del i livet just nu. Jag skulle önska att han kunde komma till dig som kan låta honom få vara din nr 1.
 Kräver en rutinerad ryttare. Upplevs inte stor att rida, lätt i munnen och känslig för hjälperna. Gör alltid sitt bästa! Han kan vara pigg och vaken vid uteritt, sällskap gör honom mer avslappnad. Är aldrig dum, har aldrig stuckit eller kastat av, han blir bara tittig och nervös. Vi är MYCKET noga var han hamnar. Lätt att klippa och jag kan lasta och åka med honom själv till träningar och klinikbesök. Åkt både transport och lastbil hos mig. Regelbundet behandlad av equiterapeut och akupunktör. Han har haft känsliga sulor i fram så han skos med stötdämpande shufill, ömheten finns inte kvar längre men jag har ändå valt att fortsätta med dessa. Försäkrad i Folksam utan reservationer. Liv A1 50 000 kr Liv A2 150 000 kr Veterinärvård 125 000 kr + buköppning utökad 50 000. Utprovad Amerigo DJ dressyrsadel årsmodell 2020 kan köpas till. Han finns i Lidköping, Västra Götaland. Önskar mejlkontakt först där du berätta om dig själv och vad du kan erbjuda honom så skickar jag mer filmer och bilder vid seriöst intresse. Säljs endast till vad vi känner är rätt hem för honom! Är du under 18år vill jag att målsman tar kontakten.

Stamtavla

Far

Far (e)Blue Hors Don Romantic
eeDon Schufro
euRosita

Mor

Mor (u)Princess (13)
ueEloge
uuParodi (13)
Josefine G.
Järpås
1 timme
Medlem sedan:11 år
Verifierad genom:
Telefon
E-post
Facebook
Google
Inför Ditt Köp
Liknande annonser
220 000 kr
Josefine G.
Järpås
1 timme
Medlem sedan:11 år
Verifierad genom:
Telefon
E-post
Facebook
Google
Inför Ditt Köp
Hästnet
Hästnet använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Användning av denna webbplats och andra tjänster innebär godkännande av Hästnet Villkor och Personuppgiftspolicy. Du kan när som helst .
© Upphovsrätt 2024 - Hästnet