Road av detaljer i din ridning?

 • Annonsid: 1492486
 • en månad sedan
 • 85 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
350 kr


  Är du road av detaljer och personlig utveckling tillsammans med hästen?
  Vill du utforska och utveckla dina egna egenskaper och ryttarkänsla, där både kropp och knopp står i centrum?

  Jag heter Hedvig Ahlsten och är utbildad nivå 2 instruktör i Centrerad Ridning samt ridinstruktör och hästtränare från Hólar på Island.
  Jag erbjuder lektioner och kurser med pedagogiken och filosofin från Centrerad Ridning tillsammans med min erfarenhet som hästtränare och instruktör både i Sverige och på Island.

  Jag brinner för att förmedla ridning så lättförståeligt som möjligt och möta upp kunden där hen, tillsammans med sin häst, är just för stunden oavsett ålder, nivå, disciplin och ras. Att förmedla verktyg för ökad ryttarkänsla, större förståelse för både ryttarens nyttjande av sig själv och för svaren som hästen ger.
  Att gå in på detaljnivå för att förbättra helheten. Upplevelsebaserad undervisning och inlärning. Holistiskt sett att se på inblandade individer och på ridningen. Prestige- och prestationslöst för bästa möjlighet till inlärning och resultat tillsammans med hästen.

  För mer information gå in på hemsidan www.limmerhultsgard.se

  First ad
  Kontakta annonsör

    Östergötlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad