Roelofsen Parados Sport

  • Annonsid: 1550431
  • 21 dagar sedan
  • 267 Visningar
  • 3 Favoritmarkeringar
600 000 kr

  • Märke:
    Roelofsen

Parados sport är vår mest populära två-hästars bil. Hästdelen kan som vanligt kombineras efter önskemål med allt ifrån bominredning till full stuteri. Fläktar, fönster i hästdel och bakdörr, dag- och nattbelysning, backkamera och kamera i hästdel, sadel- och tränshängare som standard. Bilarna kan levereras med allt ifrån 160 HK manuell till 180 HK automat. Samtliga med standardutrustning så som klimatanläggning, farthållare, navigation blåtand etc.
Pris från 600 000 SEK plus moms
Leasling från 4300 sek plus moms/mån

På Global Trucks strävar vi efter att alltid ha några bilar på lager, i och påväg in i produktion för att kunna möta efterfrågan, samt anpassa efter behov. Bilarna kan levereras i olika utföranden, automat eller manuell växellåda, motorstyrka upp till 180 hk, avtagbara sulkyfästen bak, dock alltid övrig seriemässig utrustning såsom klimatanläggning, blåtandstelefoni etc.
Välkommen med din förfrågan om vilka modeller som finns för omgående leverans eller om du önskar beställa en i ett utförande som passar just din verksamhet.

Kvalitet gör livet enklare!

First ad
Kontakta annonsörPremium

  Östergötlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (4)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad