Rolig häst till rutinerad ryttare!

 • Annonsid: 1753465
 • 7 dagar sedan
 • 475 Visningar
 • 13 Favoritmarkeringar
60 000 kr

 • Inriktning:
  Island, Allround
 • Ras:
  Islandshäst
 • Mankhöjd:
  137 cm
 • Kön:
  Sto
 • Födelseår:
  2005
 • Namn:
  Lydia
 • Ursprungsland:
  Island

Född 2005, 17 år.
e. Eldjárn frá Tjaldhólum
u. Litla-Milljón frá Reykjavik
ca 137cm hög
Står mellan Varberg och Kungsbacka.
Lydia är det där goa stoet som har en skön energi framåt, alltid en broms och är orädd. Hon är i grunden välutbildad och hänger gärna med på en kurs eller klubbtävling.

Lydia söker en trygg ryttare som står för vad den säger. Hon är ett sto och har ibland egna tankar och förslag. Sticker eller reser sig inte! Men stannar och sparkar rakt ut åt sidan som en ko… Efter avslutad diskussion så är det öronen framåt och go fart igen.
Trevlig att rida ut både själv och i grupp. Jag har själv tagit täten många gånger och kunnat sitta nästan bakofram i tölt för att hjälpa de bakom. Inte tittig utan väldigt trygg i sig själv. Viktbärande.
Lydia gillar att bada.
Trafiksäker, lätt att sko, kan både stå inne själv och lämnas ensam i hagen utan att stressa upp sig. Håller väldigt lätt hullet, Lydia gillar att hålla formen rund…

Lätt att lasta och kan bindas upp var som helst.
Hon är en skön dam som tar det mesta med ro.
Ingen fång eller eksem. Kom till Danmark från Island som föl.
Skulle säga att hon är medelrang i flocken. Hon kan språket och brukar hitta lösningar i alla situationer. Har gått i lösdrift iaf de sista 6 åren, men skulle absolut kunna stå i box.
Hänger gärna med barn och barnbarn. Kan borstas hur länge som helst och hänger gärna med på promenader, både med barn och vuxna i andra änden på grimskaftet.
Lydia vill komma till en privatryttare/familj. Hon har gjort sina år i verksamhet och vill ha en egen ryttare. Det hon vill ha i sin ryttare är självförtroende. Jag tror hon har tröttnat på att ”hjälpa alla att hitta sig själv”, nu vill hon ha roligt!
Hos mig har det varit Ridterapi för barn o ungdomar, lite uthyrning och uteritter.
Huvudlag och bett medföljer. Utprovad sadel, Taur Spider finns att köpa till.

Vid provridning finns möjlighet till paddock samt rida ut både ensam och i sällskap. (Är du långväga ifrån har vi en lägenhet med två bäddar att boka extra.) Skriv några rader och beskriv dig som ryttare samt ett mobilnr så hör jag av mig så fort jag kan!
Filmen är ifrån november. Lydia har varit hos fodervärd under vintern och tagit det lugnt. Är nu tillbaka hos mig och rids dagligen
EJ FODER ELLER BYTE!

First ad
Kontakta annonsör

 Veddige, Hallands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad