Rollcat 9524, godkänd för avel i SWB, till förmånligt pris!

 • Annonsid: 1569728
 • en månad sedan
 • 261 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
3 000 kr


  Rollcat (SWB) 9524 kombinerar ett helsvenskt möderne med internationellt toppblod för hoppning.

  Rollcat imponerade på sitt bruksprov som 4-åring 2021 och det officiella omdömet från AVN löd: ”Hoppar med god framåtbjudning, ryggverkan och frambensteknik. Väldigt uppmärksam, fokuserad och med gott förtroende”. Testryttare Emma Emanuelsson var också mycket nöjd: ”Känns att det är en häst med mycket kapacitet. Väldigt försiktig, vill göra sitt bästa, bjuder framåt, väldigt bra hinderuppfattningsförmåga”.
  Vid SWB Malmöhus treårstest 2020 var Rollcat högst bedömda hingst med 50 poäng och diplom.

  Härstamning
  Fadern Copycat 1322 tävlas internationellt 1.35 av Stephanie Holmén. Hans härstamning är minst sagt spännande med fadern Come il Faut efter mästerskapshästarna Cornet Obolensky och Ratina Z – världens genom tidernas bästa hoppsto!

  Modern Caro´ll (58) SWB har hoppdiplom i kvalitetstävlan, 10-10 i hoppning och 9,53 totalt och därmed högst bedömd i Sverige. Två av hennes avkommor har fått hoppdiplom.
  Mormodern Kastanjett är A-premierad och har två avkommor med diplom. Helsystern Harmonica är mormor till Fine (SWB) int. 165 hoppning med David Meech, bl a VM i Tryon.
  Mormorsmor Harmonie är A-premierad och har sju avkommor som fått diplom, två har placeringar i Msv hoppning.

  Rollcat är en mycket trevlig individ som nu matchas med sikte på de årgångstävlingar som kan vara aktuella. Han är positiv till träning, lätt att hantera och kort sagt en riktig toppenhäst! Och så är han snygg också!

  Rollcat finns tillgänglig 2021 via semin hos HÄSTAK.

  Fullständig info finns på www.rollcat.se

  First ad
  Kontakta annonsör

   Älmeboda, Kronobergs län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad