Royal XT - smidig, säker och funktionell!

 • Annonsid: 1536095
 • 3 månader sedan
 • 264 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
105 000 kr

 • Märke:
  Royal
 • Årsmodell:
  2020
 • Modell:
  XT
 • Skick:
  Oanvänd

Hästsläpet Royal XT är utrustad med integrerad sadelkammare, som trots sin rymlighet inte stjäl hästens yta. Hästsläpet har ett golv gjort av förstärkt komponist vilket ger en livslång garanti och livslängd! Det håller hög slitstyrka, ett material som är starkare än aluminium! Materialet påverkas inte av urin och kan aldrig ruttna! Utöver det är det 2 års garanti som gäller vid köp av en ny hästtransport från oss.

De genomtänkta säkerhetsfunktionerna har utvecklats med hjälp av många års erfarenhet av hur hästar och deras ägare uppför sig. Rejäla och slitstarka väggar och golv är därför självklarheter.
Andra exempel är att bakbommarna har snabblås som väsentligt förenklar lastning och lossning samt minimerar skaderisken. Det finns även främre säkerhetsbom som har en praktisk utlösningsspak på utsidan. Med vår låssystem EasyLock går det snabbt att öppna och stänga bakbommarna. Du kan göra det när du står vid sidan av rampen och varken du eller din häst riskeras att skadas.

Den ljusa och rymliga interiören får hästen att känna sig lugn vid lastning, något som även understöds av den starka oh stabila lastrampen. De smarta förvaringsutrymmena gör att både dina och hästarnas accessoarer lättillgängliga när du behöver dem.
Ett hästsläp från oss har stadig gång och fjädring som ger bästa möjliga komfort. Alla modeller har slitstarka, beprövade golv och takförstärkning som är fäst i chassiet. Den unika, genomtänkta ventilationen ger hästen gott om luft under färden, utan drag.

Isolerade väggar, ger en jämnare temperatur och lägre ljudnivå i trailern. Det gör också att den är lätt att rengöra och hålla fräsch. Som på alla våra trailers är ventilationen unikt genomtänkt och ger din häst en behaglig resa. Taket har öppningsbara fönster med tonade rutor. Belysning sitter lättåtkomligt på väster sida av väggen när man öppnar sötar dörren. Mellanväggen är flyttbar vilket ger möjligheten att skapa större utrymme och det går även att ta bort samtlig inredning.

Den smidiga bakrampen är lätt att öppna och stänga, de optimerade gasfjädrarna bidrar till den smidiga hanteringen.
Rymliga sadelkammaren med tränshållare, spegel och belysning. Ovanför sadelkammaren finns det utrymme för att transportera tillbehör.
Sommardäck ingår alltid!

Tillval:
Hösegel
Kamera
Vinterdäck, med eller utan dubb
Broddmatta
Reservhjul inklusive hållare
Tre olika storlekar på bakbom för att variera bredden
Spegel som visar kulkopplingen
m.m.

Tjänstevikt : 870 kg
Totalvikt: 1350-1990 kg
Lastvikt: 480-1120 kg
Mått utvändigt: 451x214x281 cm
Mått invändigt: 344x161x225 cm

Grundpris utan tillval: 105.000kr inklusive moms
Momsen är avdragsgill

Vi erbjuder finansiering via Wasa Kredit & Santander Bank
För mer information och visning kontakta Goran 0707985389 Susanna 0707313972

First ad
Kontakta annonsörPremium

 Köping, Västmanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (20)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad