Rutinerad & omhändertagande ryttare finnes!

  • Annonsid: 1507776
  • en månad sedan
  • 879 Visningar
  • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround, Dressyr, Hoppning

Hej,
Då min förra foderhäst åkte tillbaka till sin ägare för några veckor sedan, börjar jag se mig runt efter en ny kompis.

Lite kort info om mig och vad jag kan erbjuda:
Är en glad tjej på 15 år som har ridit och tillbringat massor av tid i stallet sedan 11år tillbaka. Har precis haft en foderhäst. Hon var busig, envis och hade sina ideér. Jag hade påbörjat utbildning av henne då hon inte kunde så mycket när hon är kom till mig. Jag rider med en mjuk hand och är följsam, har bra balans och ger nästan överdrivet mycket beröm till hästen. Rider med så små hjälper som möjligt.

Det bästa hade varit en C eller D-ponny men liten häst funkar det med. Mitt största syfte är inte att tävla till en början men vi kommer (efter överenskommelse) rida för tränare regelbundet. Längre fram kanske det skulle vara kul att komma ut på tävlingar men det får tiden utvisa. Jag söker en häst som minst kan grunderna i ridningen, alltså förstår skänkeln och kan ridas i alla gångarter. Det gör absolut inget om hästen gör lite som den vill eller inte är utbildad. Bara hästen är någorlunda inriden men framförallt har ett lugnt psyke.

Stallplatsen som erbjuds är på ett litet och LUGNT stall med totalt 8 boxar. Under sommaren går de ute dygnet runt (om vädret tillåter) och annars i box på natten. Utevistelse är lång, det finns paddock, ridhus på skrittavstånd, oändligt med ridvägar i skogen och även en fältridbana precis intill.

Stallet består främst av "tanter" som mer än gärna hjälper till. Jag har ridit för tränare ca 1 gång/vecka och skulle gärna fortsätta med det om allt funkar eftersom jag inte gör det just nu.

Jag är noga med varierad träning och rider ut hälften av ridpassen. (Är främst intresserad av hoppning och dressyr). Vill även jobba en del från marken för att bygga ett starkare band till hästen.


Har säkert glömt skriva något men låter detta intressant får du jättegärna höra av dig! Fler bilder samt filmer och referenser skickas vid seriöst intresse!

Mvh Felicia med föräldrar!

First ad
Kontakta annonsör

 Karlstad, Värmlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad