Rutinerad hopphäst- byte mot Zangersheide valack?

 • Annonsid: 1366360
 • 2 månader sedan
 • 229 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Hoppning
 • Dressyr:
  0
 • Hoppning:
  130 cm

Hej,
Då min äldre häst för ett tag sedan bröt benet så illa att vi var tvungna att akut avliva honom så söker jag nu en häst att rida samma klasser på. Vi red 140 och jag hade själv utbildat honom och hoppade 150 banor hemma för A-tränare. Han gjorde även allt i dressyren men var bara starts för skojs skull en msv C en gång.

Jag har en Zangersheide unghäst som jag inte riktigt klickar med eller hinner med som kräver mycket grundstärkning då han haft ont i ryggen men nu är behandlad och helt smärtfri. Men han behöver grundstärkas från marken med tömkörning, longering, långsam uppbyggnad. Han är välutbildad för sin ålder, f2013, och gör byten, och skolor så det är inte så att han på något vis är efter men behöver mentalt slappna av efter att ha varit stressad av sin rygg som han antagligen dragits med enda sedan han reds in. Syskon går int 160 och mormor har lämnat godkänd hingst.

Jag undrar om det är någon som är intresserad av att byta, iaf temporärt om du känner att du inte hinner hålla en häst i tävlingskondis men kan tänka dig jobba med att stärka och bygga upp en stark grund, fast du har en häst som skulle vilja komma ut och tävla? Den behöver inte ha gått höga klasser men gärna minst 120 och gärna med kapacitet då jag skulle vilja rida samma klasser igen som jag gjorde på min gamla.
Jag har egen gård och jobbar professionellt med detta & har tre andra unghästar som också tävlas mot championaten.
Fri tillgång av Hösilage. Jag samarbetar med KRAFFT så givetvis utlovad noga analyserad foderstat för bästa välmåendet. Stora boxar om 14m2 och hektarsvis stora hagar.

Om det finns ett intresse vänligen tveka ej på att höra av dig!

First ad
Kontakta annonsör

 Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (5)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad