Rutinerad hoppryttare söker häst att rida

 • Annonsid: 1485220
 • 16 dagar sedan
 • 119 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Mitt namn är Emma och jag är 23 år. Jag har nyligen påbörjat studier och har därför sålt min egna häst och söker nu häst att rida någon dag i veckan.
  Jag bor i Norra Djurgårdsstaden bredvid Stockholm Stadion och har oftast tillgång till bil, men kan tänka mig att köra max 40 minuter från stan.

  Lite om mig: Jag har haft flertalet egna hästar från nio års ålder och tävlat aktivt sedan dess i hoppning. Har också tävlat olika hästar åt andra i utbildningssyfte. Jag har ridit på nationell/elit nivå, tävlat på Msv B nivå och ridit ett SM på min egenutbildade D-ponny som jag hade. Nu senast har jag haft en unghäst som jag utbildade från grunden och vi hann tävla upp till 110cm innan hon såldes. Jag är en orädd ryttare med unghästvana som rider mjukt och är väldigt anpassningsbar till hästen jag sitter på. Jag ser det som ett stort plus om det finns möjlighet till träning och eventuellt tävling.
  Jag är van att rida i alla väder och ta hand om allt som hör till i stallet.

  Jag kan inte betala för att vara medryttare utan ser det som ett samarbete mellan dig som hästägare och mig. Om detta låter intressant så är du välkommen att höra av dig antingen på mail eller till mitt mobilnummer:
  enormarkk@hotmail.com
  070-3040143

  Med vänliga hälsningar, Emma Normark

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad