Rutinerad medryttare finnes

  • Annonsid: 1322360
  • 17 dagar sedan
  • 254 Visningar
  • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris

Medryttare ponny/storhäst/islänning FINNES
(BUSSFÖRBINDELSER ÄR ETT MÅSTE)
LERUM, GÖTEBORG, MÖLNLYCKE mm

Eftersom min fina medryttarhäst och bästa vän blev tvungen att åka till en ny ägare, söker jag nu en ny medryttarhäst.

Jag är 17 år gammal och har ridit regelbundet i 10 år. Jag började som liten på ridskola som de flesta där jag red ponnys, framför allt dressyr. Provade sedan på islandshäst och fastnade helt, vilken gjorde att jag fortsatt med islänningarna sedan ca 4-5 år tillbaka. Jag har nu bestämt mig för att börja med ”vanliga” hästar om rätt dyker upp, är dock självklart öppen för en islänning med!

Som ryttare är jag stabil och mjuk i handen, gillar utmaningar och variation. Är dock väldigt liten (160 cm och 50kg), vilket gör att jag föredrar en känsligare häst som är lyhörd för skänkel och sits.

Jag letar efter en ny bästis att få utvecklas med! Jag ser helst att det är en häst som är pigg men inte het, det är även ett måste att hästen är trafiksäker. Jag är framför allt sugen på dressyr när det kommer till ridningen, både inom islandshästar och vanliga ridhästar.

Jag är ansvarsfull och vet vad det innebär att ha hand om en häst.

Har du det jag söker? Hör gärna av dig Genom SMS eller här på hästnet.

First ad
Kontakta annonsör

 Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad