Rutinerad medryttare finnes

  • Annonsid: 1370947
  • 11 dagar sedan
  • 54 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
12 345 kr

Hej! Mitt namn är Matilda och jag är 18 år. Jag har ridit i cirka 10 år och har erfarenhet av egen ponny. Har för nästan ett år sedan sålt mitt connemarasto på drygt 9 år som jag haft i ca 3 år. Innan dess hade jag en vallack på foder i ett år. Båda har stått på Söderby gård i Lindholmen, Vallentuna. Jag var tidigare intresserad av framför allt hoppning men blev allt mer intresserad av dressyr de sista åren jag hade min D-ponny. Tycket att det är superkul att träna både hoppning, dressyr, terräng och arbete från marken men brinner för dressyren när det kommer till tävlande.

I och med att jag inte längre har häst har jag den senaste tiden hjälp personer med deras hästar. 2 ponnysar varav en med fullt fokus på dressyr och den andra i dressyr men har även hoppträntat den. Sedan red jag även en storhäst med inriktning dressyr.

Jag som ryttare har stor erfarenhet av ston med en stark egen vilja. Jag är konsekvent och tydlig men samtidigt mjuk i min ridning. Jag är mycket noggrann och strukturerad. För mig är kontakten mellan ägare och medryttare väldigt viktig så vi alltid kan stämma av hur veckan har gått eller om det är något speciellt som antingen du eller jag har observerat.

Jag bor i Täby och har B-körkort.

Så nu söker jag alltså en häst som jag kan rida tills jag har tiden som krävs för att köpa ny häst och då övergå till storhäst. Jag ser fram emot härliga kravlösa uteritter och myskvällar i stallet såväl som svettiga dressyrpass! En härlig blandning helt enkelt :)

2 (ev. 3) dagar/vecka är det som är aktuellt.

Om möjlighet till tränare finns vore det ett stort plus! Verkar detta vara intressant får du gärna höra av dig!

Hälsningar
Matilda

First ad
Kontakta annonsör

 Täby, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad