Rutinerad medryttare söker medryttarhäst

 • Annonsid: 1470611
 • 4 månader sedan
 • 457 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Jag är en snart 17-årig tjej som nu söker medryttarhäst igen då dagarna blir långtråkiga utan hästar. Jag har ridit i 7 år och har under större delen av den tiden haft massor av olika sorts medryttarhästar, så jag vet vilket ansvar det innebär att ta hand om en häst själv. Jag har även ridit på ridskola i många år, dock inte på de två senaste åren då jag istället endast haft medryttarhäst. Jag har varit medryttare på många islandshästar och även gått på islandshästridskola under en kortare tid, alltså har jag en del islandshästvana. Jag har även tidigare haft sommarhäst helt själv under en hel månad. Sedan kan jag även lägga till att jag har praoat på Solvalla trav i två veckor när jag gick i grundskolan.
  Jag har allt som allt inte så mycket krav på häst utan söker mestadels efter en lugn och snäll. Jag älskar att bara rida ut i skogen och motionera men tycker även om att rida på banan. Jag har inget större tävlingsintresse men har inget emot att testa på någon gång. Jag har heller absolut inget emot att göra stallsysslor utan tycker snarare att det hör till när man har häst.
  Jag är ungefär 167 cm lång och väger ungefär 60 kg. Jag bor i Hässelby och har tillgång till skjuts men det kan ej vara för långt att åka, det skulle såklart även underlätta om det fanns tillgång till buss eller tåg ut till stallet. Jag är även såklart villig att betala för medryttarhäst.
  Vill du veta något mer om mig eller verkar jag intressant är det bara att skicka iväg ett meddelande, jag svarar så fort jag kan!
  (Ursäkta bilden, jag har tyvärr ingen bättre.)

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad