Rutinerad ryttare söker foderhäst

  • Annonsid: 1455625
  • 3 månader sedan
  • 104 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Hoppning

Hejsan mitt namn är Malin jag är 16år fyller 17 jag är 160cm. Jag går in på mitt andra år på Sveriges ridgymnasium Bökeberg, jag söker en foderhäst att ha på skolan eller som kan stå på eran gård om det är nära för mig att ta mig dit. Jag är en erfaren ryttare som har ridit hela mitt liv, ridit både på ridskola och haft medryttareponny. Jag är en ryttare som är mjuk i hand och är inte rädd av mig ifall hästen skulle ha en räv bakom örat och få för sig att busa till lite och är inte rädd för fart. Jag kan vara bestämd ifall det skulle behövas men fokuserar mycket på att komma överens med hästen ifall den skulle bråka. Har kommit ut och tävlat lite, i både div 1 och 2 ponnyallsvenskan hoppning så jag har även lite tävlingserfarenhet.
På skolan så kommer hästen få regelbunden träning två dagar i veckan för utbildad dressyr och hopptränare. Det är en fin anläggning med bra möjligheter att kunna rida ut och få träna för duktiga utbildade tränare, även fina stallar med bra hagar. Söker helst storhäst men ponny funkar också, målet är att kunna komma ut på någon tävling då och då i hoppning.
Ni kan nå mig här på meddelande för mer info, eller om jag låter som en bra match för er häst.

First ad
Kontakta annonsör

 Svedala, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad