Rutinerad ryttare söker medryttarhäst

  • Annonsid: 1355167
  • 3 månader sedan
  • 127 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Hoppning
  • Mankhöjd:
    cm

Jenni heter jag och är en 24-årig psykologstudent från Göteborg! Jag har bott i Umeå i snart 2 år och kommer att stanna här i minst 3 år till. Jag trivs som fisken i vattnet men saknar hästarna och livet i stallet otroligt mycket. Jag tänkte därför höra mig för om det finns någon som behöver hjälp med sin häst ca 1-3 dagar i veckan. Jag har ridit och tävlat i hela mitt liv och tog examen vid Sveriges Ridgymnasium 2014. Jag arbetade/praktiserade under studietiden i flera olika handels- och tävlingsstall med goda omdömen, bland annat i Nederländerna. Efter examen flyttade jag till Tyskland och arbetade där som beridare i ett hoppstall (https://www.alexanderschill.de/en/) under 2 års tid. Med mig från Tyskland har jag stor erfarenhet av alla möjliga typer av hästar och unghästar. Jag har efter Tyskland fortsatt ströjobba i tävlingsstall vid sidan av studier och annat arbete.

Jag är en social, positiv och energisk tjej som inte har något emot hårt arbete. Jag har ett stort tålamod och är som ryttare lugn och inkännande.

Jag söker en hopp- eller allroundhäst på minst 4 år (grundutbildad) som jag kan få rida/träna. Det hade varit roligt om möjligheten fanns att så småningom få tävla lite - men inget krav.

Då jag inte har tillgång till bil måste det finnas goda bussförbindelser till stallet (alternativt cykelavstånd från universitetsområdet/stan).

Om jag låter intressant får ni gärna skicka ett mail till jenni@oskarssons.se eller slå en pling på 0735332636

First ad
Kontakta annonsör

 Umeå, Västerbottens län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad