Rutinerad ryttare finnes Lidingö, Djurgården och Ryttarstadion

 • Annonsid: 1366246
 • 4 månader sedan
 • 483 Visningar
 • 14 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Sofia 29 år och bor på Lidingö. Jag ser mig just nu om gällande om det är någon privatryttare som skulle behöva hjälp/avlastning 1-2 ggr I veckan.

  Har tidigare varit medryttare och haft ett längre samarbete med en ryttare på ryttarstadion och ridit hennes två hopphästar samt en unghäst.

  Har en egen häst som står I Göteborg, som jag ägt I 20 år sedan jag var 9 år med allt vad det innebär att äga och sköta en häst. Har tävlat mesta dels dressyr placering upp till Msv:c men även hoppning och tränat en hel del tömkörning.

  Har en mjuk hand, stadig sits och god hästvana. Jag är ansvarsfull, pålitlig och trevlig som alltid sätter hästens välmående i första hand. Har egen bil och goda referenser.

  Jag letar efter en häst som jag kan rida varierat med, varva mellan pass på bana och uteritter. Rider gärna för tränare om möjlighet finns. Jag är 165 cm och väger 60kg.

  Tack på förhand!

  Vänliga hälsningar,

  Sofia

  Referenser, skickas på förfrågan

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad