Rutinerad ryttare söker medryttarhäst

  • Annonsid: 1500077
  • 3 månader sedan
  • 85 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround

Hej! Jag är en 16 årig tjej med tonvis av kunskaper och upplevelser med många olika typer av hästar. Jag går på första året i gymnasiet på en läxfri skola vilket innebär mycket fritid till just din häst. Jag är en mycket noggrann och ansvarsfull person och för även det vidare till stallet.

Jag har ridit sedan jag var 8 år och har nästan regelbundet sen dess varit aktiv med hästar . Har gått från ponny till storhäst men rider dagligen hästar i alla storlekar från c-ponny och uppåt. Hos en ny häst är jag mycket försiktigt och anpassar mig utifrån hästens kunskaper och beteende . Vill lära känna vilka knappar man kan o inte kan trycka på så att säga. Har fått sagt av flera tränare att jag rider mycket mjukt och har en stilla hand med ergonomiskt samband till hästen och min ridning.

Min stora passion är hoppning och har tävlat en del med vinster men även avramlingar. Dressyr är något som jag personligen tycker är mycket viktigt att jobba med o har även relativ goda kunskaper kring den biten. Har tävlat fåtal dressyrtävlingar men utan en bra grund dressyr blir det ju ingen bra hopprunda.

Jag kräver ingen välutbildad häst, utmaningar och att utbilda är även något spännande i vardagen. Har själv tillsammans med hjälp utbildad min förra häst (se bild) . Med det sagt kan jag tillägga att jag har haft 3 storhästar tidigare men dåtidens skolarbete tog för mycket tid. Just nu har jag mycket tid över till hästar och vill därför lägga ner mig mer på en specifik partner.

Jag söker nu en C-ponny till storhäst som medryttarhäst för att främst underlätta för dig som kanske har mycket att göra under veckodagarna och även för min del att komma ut o rida o lära känna fler typer av hästar. Jag skulle kunna tänka mig 2 till 3 gånger i veckan (mer eller mindre beroende på hur du som ägare vill lägga upp det) . Och helst runt Karlstad . Andra ställen kan diskuteras men är ej helt förnekat. Jag kan tänka mig att hjälpa till vid vissa andra tillfällen då stalltjänst skulle behövas och med utsläpp , fordring osv.

Jag är :
166cm lång
Väger 62kg

Är kontaktbar nästan dygnet runt på mitt telefonnummer: 0702396014

Mvh Anabelle Johnsson

First ad
Kontakta annonsör

 Ransäter, Värmlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad