Rutinerad ryttare söker medryttarhäst

 • Annonsid: 1736808
 • 3 månader sedan
 • 419 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
1 kr


  Hejsan! Kika hit om du är intresserad av att finna medryttare till din ponny/häst!

  Nu är det dags för mig att försöka hitta mig en medryttarhäst! Jag har ridit på ridskola i snart 3 år, efter sommaren men har tidigare även ridit. Jag väger ungefär 50 kg och är ca 1,61 cm lång. Jag är 14 år gammal och åker i kollektivtrafiken så gärna att du har din ponny/häst i närheten av stockholm området.

  Jag har ett mjukt stöd hos hästen mun och har en lätt, mjuk sits. Skänklarna är stilla, inga ponnyskänklar. Använder mig ej av sporrar men däremot spö. Jag är lättlärd och alert, lär mig gärna nya saker.

  Jag söker hos dig en ponny som är trevlig, ganska gosig, gillar ompyssling, kvick/pigg ( funkar med en lite latare men helst åt det pigga hållet) och snäll att rida ut på som även kan hitta på bus. Jag klarar även av uttmaningar, beror på temperament också. Kön spelar ingen roll hos mig, sålänge hästen är trygg och säker att sitta på. Jag har stort intresse i både hoppning och dressyr, så skulle vara jättekul om man hade tillgång till ridhus/paddock. Gärna en C-D ponny, funkar även med en mindre storhäst!

  Hoppas detta låter intressant för dig som söker medryttare och hör gärna av dig här på hästnet innan så kan du få filmer när jag rider osv via mitt telefonnummer. Om du har andra frågor är det bara att fråga på! Jag rider gärna ponnyn/hästen innan jag bestämmer mig! Ett rimligt pris, det kan vi diskutera.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad