Ryttarutveckling samt utbildning av häst/ponny

 • Annonsid: 1768454
 • 17 dagar sedan
 • 125 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Nu börjar stallet blir fullt🦄 Men jag erbjuder träningar i Skåne. Utgår från Hörby/Höör.

  Som tränare är jag väldigt pedagogisk, positiv och tycker det är kul att följa utvecklingen hos ryttaren samt hästen. Jobbar halvtid på skola, så är van vid barn samt att undervisa.

  Jag har några kunder där jag rider till och utbildar hästen samt undervisar från marken. Håller dressyr och hopplektioner, lägger stor vikt i markarbetet. Jag har erfarenhet av olika hästar, anpassar mig snabbt till hästen och hittar ett sätt att jobba hästen på. Mycket erfarenhet av lite svårare och nervigare hästar. Är positiv, lugn, mjuk och säker i min ridning.

  Jobbat med ung- samt äldre tävlingshästar i Sverige och utomlands. Bla. jobbat för Schockemöhle i Tyskland som beridare, från 3 åriga hingstar till 6 åringar. Är diplomerad hästskötare, gick på Flyinges ridgymnasium. Meriter upp till 120cm, fokus legat mest på unghästar.

  Referenser finns !!

  Priser : 300 sek privat träning eller uppsittning av häst , 200 sek gruppträning. Om du önskar träna fler gånger i veckan kan vi komma överens om ett paketpris! 20 sek milersättning

  First ad
  Kontakta annonsör

   Hörby, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad