Sadel, Zaldi Altras+TM, AR,WE, långritt, ca 2 år

 • Annonsid: 1380470
 • en månad sedan
 • 67 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
12 000 kr

 • Märke:
  Zaldi
 • Bomvidd:
  Vid
 • Storlek:
  17.5'
 • Typ:
  Dressyr
 • Modell:
  Altras +TM
 • Skick:
  Nyskick

Beskrivning
Den perfekta sadeln för dressyr, att rida hela dagen i, WE eller AR. Sadeln du inte åker ur! Sadeln som placerar dig i korrekt sits, otroligt bekväm. Mycket lite använd.

FILM, (Zaldi TM system)
https://www.youtube.com/watch?v=zuGKyE5mHSE

LÄs om sadeln här:

Zaldi Altras +TM den nya skolsadeln speciellt utvecklad för Alta Escuela. Utvecklad tillsammans med och rekommenderas av Mr. Ignacio Rambla och Mr. Rafael Soto på Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre i Jerez (REAAE).

Altras är en vacker nydesignad Alta Escuela-modell utvecklad för dressyr på högsta nivå, men är även en underbar sadel för fritidsridning på alla nivåer. Fantastisk komfort, underbar för långa ridturer i skog och mark.

Denna modell är utrustad med Zaldis nya justerbara ergonomiska lårblock +TM System en innovation som ger fullständig frihet för dina knän och nedre skänklar, samtidigt som ni erhåller fint stöd för de överskänkeln - låren. Lårblocken kan justeras i två olika positioner vilket möjliggör perfekt positionering till just dina förutsättningar.

Altras är en vacker och stilren sadel som förenar den engelska dressyrsadelns runda kåpor och den iberiska sadelns design. Den starka och flexibla polykarbonatbommen är utrustad med dressyrunderrede med breda ullstoppade kilbossor. Djupt dressyrsäte med mjuk latex i tre lager. Engelskt bakvalv och iberiskt galleri framtill. Långa stroppar i V-form, den främre stroppen är elastisk.
Stigläderkrampa av rostfritt stål - du kan använda dina vanliga dressyrstigläder / webbers. Speciellt utvalt europeiskt material av högsta kvalitet. Välj mellan smidigt box calf-läder eller klassiskt mocka med fantastiskt fint grepp. Sadeln på huvudbilden är i grå mocka med cognacsfärgat underrede, vilket är det klassiska utförandet hos Spanska ridskolan och Real Escuela i Jerez.

Altras har breda kilbossor och passar hästar med mediumlång / längre rygg. Ursprungligen är Alta Escuela sadeln designad för de iberiska hästraserna (P.R.E och Lusitano) med deras specifika rörelsemönster och exteriör. Altras passar inte hästar med korta ryggar. Anläggningsyta på en 17,5" sadel är ca. 55 cm.
Zaldi Altras är en sadel av hög kvalitet, tillverkad för hand i Spanien.

Notera att de iberiska sadlarna skall ridas in under en längre period för att formas efter häst och ryttare.

FILM! Zaldi + TM System (YouTube-länk)
Nypris 18900
Fråga om du vill ha speciella mått.

First ad
Kontakta annonsör

 Hällefors, Örebro län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad