SAGOHÄST

 • Annonsid: 1373666
 • 5 dagar sedan
 • 276 Visningar
 • 16 Favoritmarkeringar
149 000 kr
Sammanfattning
 • Ras:
  Övriga
 • Mankhöjd (cm):
  169
 • Inriktning:
  Hoppning
 • Kön:
  Sto
 • Födelseår:
  2009
 • Hästens namn:
  Clintessa Z

Sto född 2009 ca 169cm Clintessimo Z (Clinton I) Codex (Carthago Z) röntgad export. Tävlad lättare klasser i hoppning och dressyr. Har haft ett föl och blivit sporadiskt riden av fd. Ägaren.

Vackrare häst får man leta efter med sin bastanta nacke, långa smäckra ben och sportiga kropp. Tilltalande ögon och fantastisk karisma! Snäll i all hantering, klippa lasta sko hage box osv. Kräver en ryttare med mjuk hand. Ger en fantastisk rid känsla. Finns mycket kapacitet i både hoppning och dressyr för den som vill utveckla denna underbara häst.


Film: https://youtu.be/6g-P2qi1iA8
Film: https://youtu.be/LQmBZgrQzoQ

!!!! LÄS Innan provridning !!!!

Se till att ha ekonomi till vad hästen kostar, det pris som står i annonsen. Alltså är priset o-diskuterbart. Det går alltså inte att förhandla. Sadel eller annan utrustning medföljer inte hästen, det är en kostnad man får stå för själv som köpare, det går inte heller att dra av en summa från priset på hästen för att man ska köpa en sadel till hästen. Se till att ha box plats redo, och se till att vara tillgänglig under tiden då ni bestämt er för ett hästköp. Tänk igenom ett hästköp innan ni ringer och bokar provridning. Vid försening av provridning ställs provningen automatiskt in och ni får boka en ny tid. Om ni tänkt prova många hästar innan ni bestämmer er för köp så vill jag inte att ni börjar hos mig. Jag vill inte att hästarna utsätts för onödiga provridningar då det sliter på dom. Köparen står för besiktning, om hästen inte går igenom står ägaren för den kostnaden. Samtliga hästar säljs åt kunder. Genom att ringa och boka tid för provridning godkänner kunden automatiskt dessa punkter ovan och inga diskussioner kommer att tas och affären avbryts omedelbart.
Denna information är till att gynna samtliga parter. Omständiga kunder ombedes ej göra sig besvär att ringa. Ni andra välkomna att ringa på 072-3116851. Ring gärna inte sent på kvällen. Jag svarar inte på Mail/meddelanden eller sms. Inga hästar lämnas ut på foder. Inga avbetalningar. Inga bytes hästar.

First ad
Kontakta annonsör

 Laholm, Hallands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (5)

Digitalt köpekontraktNy!
Färdigfyllt köpekontrakt med digital signering!
Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad