Sälja häst

 • Annonsid: 1378033
 • en månad sedan
 • 73 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Har du försökt sälja din häst och inte lyckats?

  Vill du prova mitt sätt att sälja?

  Jag erbjuder en säljare i taget att lämna sin häst till mig. Du står för hästens kostnader, jag erbjuder mina tjänster gratis under försäljningsprocessen och tar procent av försäljningen när hästen är såld.

  Jag arbetar som jurist och vid tvister kring hästförsäljningar så är grunden för missnöjet allt som oftast att köparen kommit hem med hästen och inser att de inte riktigt matchar. Det vill jag ändra på.

  Min tanke vid försäljning är att häst och ryttare ska komma så väl överens att de vill vara med varandra resten av livet. För att nå dit tror jag mycket på att vara transparant. Under tiden hästen är hos mig kommer jag därför filma mycket, både ridning och hantering, för att en köpare ska få så mycket information som möjligt.

  Så här går det till:
  -Vi kommer överens om ett pris som du inte är villig att gå under, jag ska också bedöma det som rimligt. Det är alltså en överenskommelse.
  -Vid försäljning får jag hälften av det belopp som är över ditt minimipris. Det vill säga om du har ett minimipris om 70 000 kr och jag lyckas sälja för 100 000 kr får jag hälften av 30 000 kr, alltså 15000 kr (Obs! Se uppstartserbjudande medan).
  -Du står för hästens uppehälle, försäkring, skoningar och försäljningsbesiktning.
  -Jag rider och tränar hästen under tiden den är hos mig, med stort fokus på att jag som ryttare är rak, hästen är rak, hästen är avspänd och arbetar med glädje.
  -Jag betalar eventuella träningar och tävlingar jag deltar på.

  Mina kompetenser och erfarenheter:

  -Ridinstruktör på ridskola och privat.
  -Aktiv ryttare sedan 1980.
  -Tävlingserfarenhet upp till och med 1.20, samt motsvarande LA dressyr (har inte tävlat).
  -Yinyoga lärare, tycker det är mycket viktigt med hur ryttaren är mentalt i sin samvaro med hästen och att ryttaren jobbar med sin smidighet.
  -Jurist, hjälper självklart till med kontraktsskrivandet.
  -Jag inspireras av Tristan Tucker, Peder Fredricsson, Jos Lansink, Pieter Clemens, Christina Drangel, Jean Luc Cornille och Michel Robert (fransk hoppryttare).

  Mitt förhållningssätt till hästar har jag benämnt ”Blissful riding”. Vill du sälja din häst eller ponny genom mig?

  Det kostar inget att ringa för att få veta mer!

  Om köparen vill kommer jag finnas tillgänglig för lektioner när de kommit hem, om de vill. Vid långa avstånd kan detta med fördel göras genom filmning.

  Med en längd och vikt som även passar ponny är ni som ska sälja ponny också välkommen.

  Starterbjudande! Anlita mig och slipp den procentuella avgiften! Gäller till och med sista januari 2020.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Sundsvall, Västernorrlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad