Sällskap/pensionär

 • Annonsid: 1871782
 • 6 månader sedan
 • 1787 Visningar
 • 58 Favoritmarkeringar
20 000 kr

 • Inriktning:
  Övrigt, Sällskap
 • Ras:
  Hannoveranare
 • Mankhöjd:
  162 cm
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  2005
 • Namn:

Jag har börjat leta efter ett nytt hem till min finaste ägodel då tiden snart blir knapp med både karriär och bebis. Hem är långt viktigare än pris och jag har ingen brådska. Jag vill gärna hälsa på ett nytt eventuellt hem och känna att det känns helt rätt.

Jag köpte honom som 5-åring från Tyskland och vi tävlade aktivt i hoppning under tiden han var ungefär 6-15 år därefter trappade vi ner för att jag la mer och mer tid på mitt jobb samt att jag skadade knät. Vi har alltid varvat träning och tävling med skog och natur och idag är det väldigt länge sedan har gick på en ridbana. Vi rider mestadels i skogen, på åkrar eller vägar.

Han är ganska nätt i kroppen. Känns inte stor eller tung att rida. Han har en väldigt försiktig personlighet som trivs i ett lugnt stall. Han knyter dock ann till personer väldigt lätt och blir mångas favorit väldigt snabbt. Alltid varit stallets mysigaste, för stora som små och vana som ovana. Han har kallats mysgubbe länge. Blev som en lugn gammal gubbe tidigt i ålder och små barn har kunnat ta ut och in från hagen. I ridningen är han dock fortfarande pigg och glad. Med en erfaren ryttare på ryggen kan han fortfarande bocka och busa och man släpper på och låter han sträcka ut. Med oerfaren så går han lugnt och snällt. Brukar lånas ut till stalltjejernas pojkvänner som vill testa rida ut och då får han försiktigt försiktigt framåt.

Han rids idag ganska lugnt ca 4 dagar i veckan. Ut i skogen där han älskar att vara. Han är världens tryggaste och får ofta leda unghästar. Han kan gå i hage med typ vem som helst, väldigt låg i rang och obrydd. Tycker mer om att mysa i solen än att vara med andra hästar. Just nu går han in vid 16-tiden vintertid. Då vill han gärna komma in och få det torrt och varmt. Han är nog ingen häst att ha på lösdrift. På sommaren däremot går han in till kvällen eller ute även på natten när det är skönt väder.

Jag får barn om några veckor och vill hitta ett hem där han får den kärlek han förtjänar. ❤️

Hör av dig så skickar jag bilder och berättar mer.

First ad
Kontakta annonsör

 Uppsala, Uppsala län, Sverige


Fler annonser från säljaren (0)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad