Sällskap till unghingst

  • Annonsid: 1549970
  • 23 dagar sedan
  • 74 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Kön:
    Valack

Söker eventuellt sällskap till min ett års hingst(nordsvensk) under sommaren. Han går nu ihop med en ponny valack och det funkar kanon. Men under betesperioden så behöver vi en annan kompis då ponnyn tidigare visat fångsymptom.
Det vi söker är helst en valack, men hingst kan funka med. Gärna en äldre herre som är trygg och stabil, men ändå kan tänka sig och busa lite med unghästen. Är han ridbar och eller körbar är det ett stort plus, men inget måste!
Han får helst inte vara mindre än 110-115 och inte större än 150. Vi ser gärna att det är en grövre herre om han är i storlek större. Han ska klara av att gå barfota.
Vi erbjuder bete, tillsyn varje dag(har hästarna hemma på gården) och tillgång till lösdrift och möjlighet till box om det skulle behövas. Jag har haft egen häst i över tio år. Har provat på och hållit på med flera olika sporter inom häst, men har nu landat i skogen som mera skogsmulle. Tränar dock gärna frihetsdressyr ibland och rider något pass på banan då och då också. Jobbar relationsbaserat med mina hästar.
Först och främst gäller det över sommarperioden, men kan även tänka mig och förlänga om allt funkar bra. Även köp längre fram kan vara aktuellt.

First ad
Kontakta annonsör

 Hasslösa, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (4)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad