Sällskapshäst sökes

  • Annonsid: 1600172
  • 2 månader sedan
  • 108 Visningar
  • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Kön:
    Valack

Hej!

Jag söker nu eventuellt en foderhäst att ha som sällskap till min 3 åriga valack. Står nu tyvärr inför att eventuellt behöva ta bort min bästa vän pga gammal skada. Vilket då gör att min unghäst blir själv. Jag har ett eget stall där hästarna har mycket utevistelse på vinterhalvåret (ca 06-21) och ute dygnet runt på sommarhalvåret. Stora gräshagar som förstoras hela tiden.
Jag söker främst en valack som en trygg sällskapshäst med ett plus om det går att rida men inget krav. Gärna att hästen klarar av att gå på fri tillgång på hösilage i hagen men går inte det Så finns lösning med mat 4-5 gånger om dagen. Hästen behöver kunna vara själv kortare perioder när jag rider den andra, självklart efter att den vant sig vid sitt nya hem.

Har ni hästen för mig så hör gärna av er. Jag har ingen stress utan viktigt att det känns bra för alla inblandade. Skriv meddelande här om ni har en häst för mig eller om ni har några frågor.

//Josefine

First ad
Kontakta annonsör

  Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad