Samarbete för hästutbildning sökes!

 • Annonsid: 1569237
 • 23 dagar sedan
 • 110 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Söker uppfödare/hästägare som liksom jag själv har ett brinnande hästintresse och en önskan om utbildning med kvalitet men som kanske inte har ekonomi att lämna bort till proffsryttare.

  Jag är 36år med gedigen hästbakgrund, bland annat är jag utbildad ridlärare och arbetade ett antal år på heltid med hästar och undervisning innan jag bytte yrke. Jag har genom åren tränat mycket men tävlat mindre pga olika omständigheter. Med tiden har jag också kommit att värdesätta en bra grundutbildning före tävlingsresultat även om tävling självklart är en viktig del av hästarnas utbildning.

  Jag har ridit och hoppat mindre än vanligt de sista åren då jag fött upp två unghästar som jag valt att vänta på men är nu på väg tillbaka som mer aktiv ryttare. Tyvärr har det visat sig att min äldsta unghäst har en medfödd missbildning i ett bakben och jag står därför inför ett tråkigt beslut då hon inte ens kommer att fungera som sällskapshäst i längden. Trots sorgen över det vill jag fortsätta med sporten och eftersom jag inte har några ekonomiska möjligheter att köpa en häst som motsvarar den jag fött upp gör ett försök att hitta någon som vill inleda ett samarbete.

  Jag är främst inriktad på hoppning men har för närvarande en dressyrhäst på försäljning åt en bekant och har med min bakgrund som ridlärare en bred grund. Jag tror att mycket utevistelse, noggrann skötsel och varierad träning är viktigt.

  Häst som kan vara aktuell är minst 4år, inriden samt "normal" att hantera och rida. Problemhäst är i dagsläget inte aktuellt då jag oftast arbetar mina hästar ensam på kvällstid.

  Jag tänker mig ett avtal där du som ägare står för stallhyra (landsbygd = låga hyra) och faktiska kostnader till självkostnadspris medan jag står för skötsel och utbildning utan någon ersättning till mig. Jag har i dagsläget mina hästar enbart som hobbyverksamhet och har därför inget företag.

  Fina förutsättningar för träning, tillgång till duktig hovslagare och kunnig equiopat som hjälpt mig mycket med tidigare hästar finns i närheten.

  Plats finns så snart nuvarande samarbetshäst är såld men beroende på häst och vad som önskas kan det vara möjligt att inleda något redan innan dess.

  Skriv gärna för mer information och besök gärna LMIEquestrian på Facebook för att se mer av stall och nuvarande hästar.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Töreboda, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad