samarbete hästägare sökes

 • Annonsid: 1448967
 • 3 månader sedan
 • 209 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Jag är en 15 årig dressyr ryttare. jag söker nu ett samarbete med en hästägare som vill satsa på en ung ryttare med stora ambitioner. Jag har tävlat ungponny SM på min nu 7 åriga ponny som jag utbildat själ sedan hon var 5. Vi kom på en 9:onde plats med ett tufft startfält och små marginaler mellan placeringarna. Jag har haft 2 ponnys och utbildat båda själv. Jag rider och tävlar bara min 7 åring just nu och hon är på La:1 nivå.
  Jag söker en häst som är mellan D-ponny till storhäst mellan 165-170. Utbildningsnivå spelar ingen större roll men det skulle vara kul med en häst som kan delar ur de svårare programmen. Hoppinriktad häst skulle också kunna vara av intresse då jag gärna skulle vilja tävla inom hoppning också. Helst inte äldre än 12 och inte så mycket yngre än 6 år. Jag rider dressyr regelbundet för Emmelie Karlsson och hoppning för Viktoria Karlfeldt. Då och då rider jag för Åsa Berg och Sissi Lilja. Så referenser finns!
  Om du har någon häst som skulle kunna passa in tveka inte att höra av dig på mitt nummer ( 0725857778 )
  Mer info om vår gård osv finns om detta låter intressant!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Frödinge, Kalmar län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (5)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad