Satsande hoppryttare söker foderhäst

  • Annonsid: 1346167
  • 2 månader sedan
  • 118 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

Felicia Elfqvist heter jag. Glad tjej på 18 vårar som håller till i Mora/Orsa området i Dalarna. Har ridit sedan jag var 4 år, alltså 14 år nu. 9 år på ridskola, men senaste 5 åren bara privathästar på foder. Har haft en otrolig otur med mina hästar, alla har visat sig vara problem hästar så är van med det absolut värsta om jag får säga det själv. Ridit in och hjälpt till att utbilda unghästar. Ridit mycket fullblod så fart, fläkt, nervösa och otrygga hästar är jag van vid.

Hoppning är min starka gren och något jag hållt på med hela livet. Skulle säga att jag är på medel/svår nivå. Dressyren skulle jag säga att jag iallafall ligger på LB nivå , om inte högre. Har aldrig riktigt gått in för att tävla i dressyren som i hoppningen, men absolut nått jag är öppen för.

Variad träning med hoppning, dressyr och pass som är helt kravfria i skogen är lika viktiga och något jag lägger stor vikt i.

Mina ambitioner är att främst träna hoppning , även tävla om det är aktuellt. Variera träning och göra allt för hästarna välmående, det dom mår bra av. Något som är superviktigt för mig är tillit mellan häst och ryttare, något jag sätter absolut först när jag rider nya hästar.

Är det något speciellt du vill veta? Är du öppen för att hästen står i Mora/Orsa området.

First ad
Kontakta annonsör

  Dalarnas län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad