Satsande hoppryttare söker samarbete eller hopphäst på foder

  • Annonsid: 1458837
  • 2 månader sedan
  • 66 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Hoppning
  • Mankhöjd:
    160 cm

Hej. Felicia Elfqvist heter jag. Glad och positiv tjej på 19 vårar som letar efter en hopphäst att ha på foder. Är 176 cm lång och väger ungefär 65-70 kg, så viktbärande häst är viktigt och inget under 158 i mkh.

Har ridit sedan 3 års ålder. Alltid varit hoppning som vart mitt största intresse, men eftersom dressyren är grunden till allt så prioriteras den alltid väldigt mycket i min träning. Ridit flera år för instruktör, men senaste 5 åren har jag haft foder - och medryttarhästar. Har erfarenhet av gröna - och unghästar då jag ridit in och skolat om hästar från travare till rid/hopphäst.

Är van vid nerviga, känsliga och bestämda hästar med egna idéer. Har alltid varit den som valt dom hästarna ingen annan vill ha. Så en så kallad gunghäst, som står mkt på bakben och framben är inget större problem. Är bestämd men mjuk. Är väldigt intresserad av psykologi och jobbar mycket psykiskt med mina hästar för att dom ska få ett bättre självförtroende och trygghet i sig själva.

Låter detta som något intressant, skriv gärna här på häst net. Då jag jobbar varierade just nu tider så går det tyvärr inte att ringa.

First ad
Kontakta annonsör

 Mora, Dalarnas län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad