Sensitiv hästmänniska

 • Annonsid: 1387952
 • 11 dagar sedan
 • 50 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hästmänniska gärna med erfarenhet av islandshäst sökes. Endast vuxna. Du bör själv definiera dig som högkänslig och uppskatta relationen med häst före prestation. Detta för att helt enkelt passa in i stallet med islandshästen, de andra hästarna och människorna.

  Islandshästen är nyfiken, glad och modig men ung i sättet och har en del motstånd i bagaget. Otroligt spännande häst anser jag, men tyvärr saknar jag själv kunskap om islandshästens gångarter och ridteknik. Vore kul om någon med kunskap kunde hjälpa denna lilla islandshäst framåt i sin utveckling. Du kommer så ofta du önskar men minst 1 gång per vecka, enligt överenskommelse. Jag önskar att du hjälper till med gårdssysslor som hör hästlivet till alternativt betalar en summa per månad. Islandshästen blir som ”din egna häst” de dagar du är här.

  På vår gård hanteras och rids hästarna med fördel med positiv förstärkning. Dominanta metoder, drag, gnäll och våld uppskattas inte. Hästarna tävlas inte. Gården ligger utanför Tenhult och du behöver ha eget körkort och bil för att komma hit. Det finns hästtransport att låna (om du har körkort för tyngre last typ utökat/BE). Det finns ytterligare 3,5 hästar på gården. De går alla i flock, på lösdrift.

  Jag är öppen även för andra lösningar. Så känner du att annonsen känns rätt för dig, trots att ”du inte uppfyller alla krav” så får du gärna höra av dig ändå. Det viktigaste är ju ändå att du och islandshästen klickar med varandra. Kanske är det till och med så att någon av de andra hästarna väljer dig när du väl är här. Eller så kanske du inte ens vill rida utan bara umgås med häst.

  Första kontakten sker skriftligt där du berättar mer om dig själv och dina tankar.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Jönköpings län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad