Seriös medryttare / (halv)fodervärd finnes

  • Annonsid: 1353081
  • 10 dagar sedan
  • 52 Visningar
  • 0 följare
1 234 kr

Jag har en dotter på 14 år (178 cm och 58 kg) som vi nu letar efter en ny kompis till. Vi söker en trygg och rutinerad häst att ha kul med.

Emelie har ridit ett par år på ridskola men trivdes inte i den typen av verksamhet och har istället haft olika ponnys på halvfoder en länge tid och kontinuerligt tränat för tränare. Vi har det senaste året haft en egen häst men tyvärr har det inte klickat mellan häst och ryttare. Vi letar därför efter en ny kompis till Emelie som hon kan pyssla om, rida och fortsätta utvecklas med.

Emelie tränar gärna regelbundet för tränare (dressyr, markarbete och hoppning), hon älskar att rida ut och hoppar gärna lite naturhinder ibland. Allsidig träning är a och o för oss och vi sätter alltid hästens bästa först.

Tävling är absolut inte viktigt men det hade varit kul att komma ut på någon p&j eller p&r.

Vi bor i Klagshamn och söker i först hand en häst som står uppstallad i eller runt Malmö och Vellinge, förutsatt att hästen inte kan flyttas.

Låter det intressant får ni gärna ringa eller skicka ett meddelande så berättar jag mer. 🙂

First ad
Kontakta annonsör
A
Anna Essman

 Malmö, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad