Shetlandponny föl sökes!

  • Annonsid: 1555971
  • 2 månader sedan
  • 77 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Ras:
    Shetlandsponny
  • Födelseår:
    2019

Hej!

Letar efter ett shettisföl. Vi har två islandshästar hemma. Stor gård med eget stall och fina stora hagar. Hästarna får vara ute från 06-19. Fordring sker 4 gånger om dagen. Hela familjen är hästvan och har haft hästar hela livet.
Jag letar efter ett föl som skulle passa till mysig häng, tricks och agility. Kanske också lära hen att dra kärra. Fölet kommer inte att stå bara i hage, utan hen kommer att få mycket varierande motion, med roliga aktiviteter. Vi har stora skogar runt om kring oss, så tanken är att också gå långa mysiga skogspromenader. Jag letar efter ett projekt, inget färdigt föl. Fölet kan vara helt ”orörd” och grön. Jag har bra tränare runt om mig som hjälper med uppfostran. Färg helst Svart, Brun, Skimmel eller fläckig, kan dock vara annan färg också. Kön har ingen skillnad. Fölet skall inte vara äldre än 3 år. Tanken är att köpa föl på sommaren 2021. Pris max. 9000kr. Vill du att ditt föl ska få ett toppen hem, med mycket kärlek och gos - Är vi dem rätta! Tror du att du har det perfekta fölet till mig, skicka isåfall pm.

H. Liana Tilles

First ad
Kontakta annonsör

 Enhörna, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad