Skå Berga Gård på Färingsö, 15 min från Brommaplan

 • Annonsid: 1569370
 • 14 dagar sedan
 • 186 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
5 100 kr


  Välkommen till Skå Berga Gård. Den 1 juni får vi en ledig boxplats i ett av våra två stall. Stallet har många bekvämligheter för både häst och ryttare. Här finns spolspilta, omklädningsrum, fikarum m.fl. Stora hagar för heldagsutevistelse tillsammans med kompisar, våra hästar går två och två och ibland flera. Välskött vackert ridhus med måtten 20x60 och ett bra allroundunderlag med ridsand och klenflis. Goda uteridningsmöjligheter.
  Våra hästägare är aktiva och träningsglada inom hopp, dressyr och tömköring. Ett flertal profilstarka duktiga tränare kommer regelbundet till oss.
  I priset ingår foder och strö samt ett antal tjänster. Hästägare medverkar ca 4 ggr/månad vid fodring sen eftermiddag alt kväll.
  Vi välkomnar dig som har en välhanterad häst, ej över 170 cm då boxen är 9,5 kvm.. Sommarbete för alla hästar 15 juni-15 augusti, då man självklart har tillgång till stallet som vanligt.
  Välkommen att rings för mer information 0722428005/Birgitta. Se gärna vår hemsida www.ska-berga.se. Almanackan är dock ej uppdaterad då den nu endast är intern.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad