"Skogsmullehästar" till mysig 4H-gård

 • Annonsid: 1726288
 • en månad sedan
 • 182 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Söker 1-2 nya ponnyer/mindre hästar till familjär 4H-gård i Umeå. 115cm-max cirka 150 cm höga. 4-20 år. Snälla, trygga, barnvänliga men behöver ej vara utbildade. Det viktigaste är att de kan ridas och hanteras av barn och ungdomar på ett säkert sätt, bör tycka om att stå i stallgången och bli pysslade med m.m. Obegränsat med kärlek utlovas.

  Vi erbjuder ett långvarigt hem med god omvårdnad (referenser finns), daglig utevistelse eller lösdrift, ponnykompisar och regelbunden lugn motion på ridbana eller vid uteritter. Hästarna motioneras i snitt 5 dagar per vecka, och går mestadels lugna lektioner med barn & ungdomar. Mao. är det inte särskilt fysiskt krävande såsom exempelvis hos en vanlig ridskola, viss skadehistorik eller äldre ponny är därför inga bekymmer.

  Är det en yngre/mindre ponny så har vi även en vuxen ridlärare (153 cm) som kan ge ponnyn en bra grundutbildning.

  Fd. travare är absolut av intresse, dock ej som kommer direkt från banan. Vi har en liten plånbok men en stort hjärta, och erbjuder ett väldigt gott hem. Pris beroende på individ, men räkna i första hand med symboliska summor. Hör gärna av er om ni har vad vi söker! I första hand med SMS till 070-226 33 19.

  Mer information om oss finns på www.robacks4H.se eller på Facebook/Instagram.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Umeå, Västerbottens län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad