Skötsam 22åring söker storhäst

  • Annonsid: 1567951
  • 23 dagar sedan
  • 163 Visningar
  • 6 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Dressyr, Hoppning, Allround
  • Mankhöjd:
    155 cm

22-årig tjej söker nu en bästa vän att träna och utvecklas tillsammans med, jag har ridit sen jag var 12 år på många olika hästar, gått på hästgymnasium. jag har jobbat i ett stuteri där jag haft kontakt med både hingstar och föl, har påbörjat inridning av några hästar. Har haft foder/medryttarhäst tidigare. Idag rider jag på ridskola 1 gång i veckan och ibland hjälper jag till att rida kompisars hästar. Så nu längtar jag efter att ha en ”egen häst”.

Jag söker en storhäst på minst 1.55, sto eller valack, allround mot hopp. Väl grundriden, inget krav på hög utbildning men det är ett plus. Ska helst vara snäll att rida ut på både själv och i grupp.

Jag har nära kontakt med min ridlärare för stöd och hjälp. Även många häst kunniga runt mig.

På anläggningen som hästen kommer stå på är ett modernt stall, två ridhus, paddock, vinter/sommarhagar där hästarna går i könsfördelade flockar. Lång och daglig utevistelse. Fina och bra ridvägar. I min närhet finns det hovslagare, equiterapeut, equipmentcoach och både hopp/dressyr tränare.

Söker i första hand en häst som lånas ut, för ev. Senare köp
Har ni frågor och funderingar tveka inte att höra av er!
Hälsningar
Josefine cedenblad
0723233595

First ad
Kontakta annonsör

  Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad