Smartplug, styr din elektriska utrustning via telefonen!

  • Annonsid: 1423109
  • 3 månader sedan
  • 59 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
999 kr

  • Märke:
    Luda
  • Modell:
    Smart Plug

Luda.SmartPlug är en smart fjärrströmbrytare du styr via mobilen och som kan användas överallt där det finns GSM-täckning. Slå av/på din utrustning vart du än befinner dig och få koll på både temperatur och strömförbrukning. Med Alarm+* får du även larm vid t.ex. strömavbrott eller om temperaturen går utanför önskade nivåer.

Elaggregat, pumpar, fläktar, belysning m.m. – det finns flera sorters utrustning på gården man skulle vilja ha koll på även när man inte är på plats. Genom My.Luda.Farm–appen fjärrstyr du din utrustning och får även koll på aktuell temperatur, aktuell strömförbrukning av den inkopplade utrustningen (W) och den samlade förbrukningen (kWh). Som tillvalsfunktioner finns även timer, termostat och larm.

Samlat i samma app som dina övriga Smart Farming-produkter får du en samlad översikt över viktiga områden på gården genom en snabb titt i mobilen.
Pris 799 plus moms, 999 ink moms.

Varmt välkommen till oss på FA-Trailer Mariestad, en av Sveriges största återförsäljare av Ifor Williams transporter. Vi säljer även STX hästlastbilar. Vi har generösa öppetider efter ök, allt för att finnas till för dig när du har tid. Vi har även en webbshop för tillbehör, Fa-security.se.
0501-601919
info@fa-trailer.se
www.fa-trailer.se
www.fa-security.se
Följ oss på Instagram och Facebook för senaste nytt!

First ad
Kontakta annonsörPremium

 Mariestad, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (33)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad