Snäll barnponny A-B

  • Annonsid: 1265864
  • 4 dagar sedan
  • 30 visningar
  • 0 följare
0 kr
Sammanfattning
  • Kön:
    Valack

Söker snäll, trygg ponny (A/B) till blivande liten westernryttare så snart jag fått sålt min ena häst (spekulanter finns). Minst 6 år, ej hingst. Ej fång eller exem och ej rymmare. Måste kunns lämnas själv. Vi söker en häst som tycker om att bli borstad och pysslad med och som kan ridas av barn utan ledare. En fin läromästare och kompis helt enkelt.

Hem finns med lösdrift och thermobar och tillgång till box vid behov. Ej fri tillgång på foder och relativt magert bete. Väldigt vänlig fjordingvalack på 135 cm finns som sällskap. Då sonen fortfarande är väldigt liten blir det mest gos och pyssel och lite korta promenader för att efterhand blir mer ridning när han blir äldre. Själv rider jag western på fjordingen och har även hållt på en del med körning så hästen får gärna vara inkörd så kan jag hjälpa till att motionera den. Jag har mina hästar barfota med regelbunden verkning av utbildad. Bor i Småland men för rätt ponny är avstånd inget större problem.

First ad
Kontakta annonsör

 Värnamo, Jönköpings län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad

loading...