Snäll barnponny till hästfamilj

 • Annonsid: 1452226
 • 2 månader sedan
 • 300 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Allround
 • Mankhöjd:
  145 cm
 • Kön:
  Sto

Söker efter en ponny på foder till dotter på 12 år. Vi har liten hästgård där här redan bor 2 ston på lösdrift (med tillgång till box) men ingen av dem är lämplig för tösen att rida.

Flickan i fråga är en 12 årig tjej som är tuff och modig om än ännu orutinerad och behöver en klok och vänlig ponny att fortsätta utvecklas med och bygga mera självförtroende. Flickan gillar att hoppa och har tagit sig igenom några P&J och klubbtävlingar på 20-40 cm men har idag inga större tävlingsambitioner.

Ponnyn vi söker bör vara en C-D ponny, gärna äldre, vänlig, trygg och ärlig. Vi önskar hålla den på vår egen lösdrift tillsammans med våra storhästar och det är därför en fördel om den fungerar på lösdrift och ha fri tillgång på lämpligt hö. Eftersom vi har ston redan föredrar vi att hitta ett sto för att slippa blandflock - men för rätt ponny är vi villiga att stalla upp på annat lämpligt stall.

Vi bor ca 500 meter från kommunens ridskola med nybyggd anläggning, och så gott som hela familjen håller på med häst. Vi har en bra hovslagare, god kontakt med ridinstruktör och möjlighet att låta mer rutinerad ryttare rida igenom ponnyn vid behov.

Dottern rider fortfarande alltid övervakat av vuxen men vi hoppas hitta ponnyn som kan hjälpa henne till ett mer självständigt hästliv. Foder först och främst - senare köp kan vara av intresse. Referenser finnes och vi svarar gladeligen på frågor.

Skicka ett meddelande som första kontakt!

Mvh

First ad
Kontakta annonsör

  Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad