🌟 En bästa kompis i skogen eller ett litet projekt på ridbanan 🐴

 • Annonsid: 1750831
 • 6 dagar sedan
 • 954 Visningar
 • 21 Favoritmarkeringar
60 000 kr

 • Inriktning:
  Allround
 • Ras:
  Övriga
 • Mankhöjd:
  133 cm
 • Kön:
  Sto
 • Födelseår:
  2014
 • Färg:
  Skäck
 • Namn:
  Olivia
 • Ursprungsland:
  Sverige
 • Hoppnivå:
  70 cm

Olivia säljes till någon som gillar att rida i skogen, där är hon en trygg och snäll ponny. I skogen går hon fram överallt, skuttar gärna över en stock eller två. Snäll att rida ut på både med och utan sällskap av andra hästar. Jag har dock aldrig låtit barnet rida iväg utan att någon varit med så är vi ute utan andra hästar går jag alltid med, men hon kan lika gärna trava i förväg som att gå bakom mig. Upplevs som orädd och hon är trafiksäker. Bryr sig inte om saker som händer runt omkring och är inte tittig.

Väldigt snäll att hantera, lugn och trygg att leda oavsett om det är till och från hagen eller en promenad i skogen. Hon hittar inte på konstigheter. Hon är snäll att borsta, fläta, sko osv.

Jag köpte Olivia till min 10 åriga dotter under våren men tyvärr blir hon lite för stor och svår för henne. Hon har tidigare gått på ridskola och där tröttnat på att gå på ridbanan. När dottern rider på ridbanan visar Olivia tydligt att hon inte vill genom att stanna och inte vilja gå. Dottern vill rida dressyr och det vill inte Olivia och vi har därför tagit beslutet att sälja Olivia och köpa en mindre ponny åt dottern. Vi har haft en större medryttare som har ridit ett par gånger i veckan och då går det bättre, hon har även hopptränat vilket Olivia verkar tycka är kul. Olivia har startat lätt d hopp felfritt när hon stod på ridskolan. Hon hoppar med god teknik och kan bli en fin hopponny för rätt ryttare.

Olivia säljes inte till någon som vill rida på ridbanan större delen av veckan för det tycker hon inte är kul. Hon vill ut i skog och mark och kanske gå på banan någon gång i veckan. Det är möjligt att hon med en rutinerad ryttare kommer över sin ovilja att ridas på ridbanan men det är förmodligen en del jobb för att komma dit.

Olivia gillar att tömköras så med rätt kunskap kan hon säkert köras in och bli en fin körponny. Hon kan ridas med ledare både i skogen och på ridbanan, då går hon fram även på ridbanan.

Går gärna med andra i hagen, hon är ganska hög i rang. Lättfödd och behöver inte så mycket mat.

Ingen skadehistorik, regelbundet skodd, vaccinerad och avmaskad. Besiktad UA i mars 2022. Har pass och lisens. Redo för ett nytt hem direkt. A1 försäkrad, 60’ liv och 80’ veterinärvård utan reservationer.

Hon säljes inklusive viss utrustning, så som täcken, träns, benskydd mm. Filmer kan ordnas vid intresse.

Första kontakt via Hästnet vid intresse, skriv lite kort om vilket hem ni kan erbjuda Olivia. Hon säljes enbart då hon och dottern inte matchar och har olika ambitionsnivåer, vi är väldigt måna om att hitta ett bra hem där hon får vara sig själv och göra det hon trivs med.

First ad
Kontakta annonsör

 Karlstad, Värmlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad