Snäll d-ponny

 • Annonsid: 1842408
 • 2 månader sedan
 • 763 Visningar
 • 21 Favoritmarkeringar
250 kr


  Till våren söker vår snälla d-ponny en medryttare 😊

  UPPDATERING Meddelande funktionen fungerar inte- skicka sms 0723-180411

  En underbar ponny som passar de flesta. Vi söker främst en familj (vuxen person med barn ca 8-18 år) som vill pyssla i stallet och lära sig ta hand om en ponny. På grund av gammal skada är det endast promenadridning i skritt och trav. En fördel om man är hästvan men inget krav då jag finns tillgänglig att hjälpa till och lära er om ni är nybörjare. Det viktigaste för oss är att man är ansvarsfull och håller en bra kommunikation. Ponnyn är snäll men man måste vara lite bestämd då han annars gärna vill ta över eller gå iväg till närmsta grästuva 😊

  Ingen vardaglig stallskötsel så det är bara komma hit och pyssla med hästen. Däremot vill vi ha hjälp med stallpass ibland på helger några ggr/år. Det är bara våra två hästar så går ganska snabbt.

  Maxvikt för ridning är 65 kg. Vardagar mellan kl. 17-20 passar bäst. Stallet finns 5 min utanför Eslöv och bil krävs. Därför svarar jag ej personer under 18 år.

  Välkommen att skicka ett meddelande här på Hästnet om det låter intressant 🤗 vid högt intresse finns det ev. Två platser. Kostnaden är 250kr/ månad.

  Mvh Helene

  First ad
  Kontakta annonsör

   Eslöv, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad