Snäll fjordvalack

 • Annonsid: 1599212
 • 8 dagar sedan
 • 541 Visningar
 • 9 Favoritmarkeringar
1 000 kr


  Medryttare sökes

  Jag söker en medryttare för ett långvarigt samarbete.

  Om hästen:
  Frans är en fjordvalack som precis fyllt 26 år. Han är pigg och glad, tackar inte nej till galopp. Han kan bocka och busa i galoppen men är aldrig dum. Kan ridas ut på både själv och i grupp utan problem, är trafiksäker. Snäll i all hantering.

  Vad jag söker:
  Jag söker en person som är minst 18år då körkort och bil krävs, som tycker om att vara i stallet, som tar sig tiden att pyssla om Frans ordentligt och inte stressar igenom sina dagar. Du ska tycka om att rida ut. Jag behöver hjälp två dagar i veckan, en vardag och en helgdag. Jag vill ha fasta dagar men självklart att man kan vara flexibel ibland om det behövs.
  På dina dagar ska du motionera Frans. Helst ska han ridas ut men det är okej ibland om man vill ta ett litet dressyrpass på banan eller skritta för hand.

  På dina dagar gör du vanliga stallsysslor så som att mocka boxen, fixar höpåsar samt kraftfoder, fyller vatten i boxen. I stallet finns uppvärmd omklädningsrum, uppvärmt fikarum, toalett, spolspilta med varmt/kallt vatten. På gården finns en ridbana, ett ridhus och massa fina ridvägar.

  1000kr/månad

  Skriv gärna och berätta mer om dig själv eller ställ frågor om något känns oklart.

  Stallet ligger i Uppland bro.
  Körkort och bil är ett krav då det tyvärr inte finns några kommunala medel.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad