Snäll hopp ponny sökes

 • Annonsid: 1371475
 • 2 månader sedan
 • 130 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Hoppning
 • Dressyr:
  Lätt C
 • Hoppning:
  100 cm
 • Mankhöjd:
  148 cm

Hej! Jag är en tjej som är 14 år, jag söker en ponny som kan ta upp mig i klasserna och som jag kan ha allmänt kul med.

Kraven är att den ska tävlat 90/100 (helst högre) men ha kapacitet för högre då jag gärna vill komma till de högsta klasserna. Den ska ligga på lätt c/b nivå i dressyr för vill inte ha en grön häst utan en häst som jag kommer kunna tävla med ganska fort.

Fler krav är att den ska var lätt i hanteringen, lätt att ta in från hagen, inget krubb bitande eller liknande olater, lätt att sko, snäll i stallgången, lätt att lasta och jag ska kunna rida ut själv och i grupp utan problem. Ett plus är om hästen är lätt att duscha och klippa men inget måste.

Ponnyn ska ha egen motor helst, vill inte behöva använda sporrar eller spö. Men vill ej ha en het häst som bara springer. En häst som har tydlig broms och gas helt enkelt.

Jag är som sagt 14 år, 160 cm. Jag har ridit i hela mitt liv men mer seriöst de senaste 5/6 åren. Jag har aldrig haft egen häst men varit medryttare/fodervärd på några ponnys de senaste åren. Jag har tävlat med den ena ponnyn så har tävlingsvana. Jag har ridit allt från heta till sega ponnys så är van med allt möjligt.

Då det var ett tag sen jag tävla så kommer jag vilja ha tid på mig att komma in i hoppningen igen (rider en svår hoppas ponny nu) och att lära känna hästen innan jag ger mig ut på tävling.

Min mamma har ridit i hela sitt liv så jag får mycket hjälp därifrån

Jag kommer erbjuda ponnyn mycket utevistelse och varierad ridning för hästens bästa. Jag kommer rida regelbundet för både hopp och dressyr tränare.

Ponnyn kommer stå i ett litet stall men med stora hagar och hagkompisar.

Ett extra plus är om vi får med lite utrustning eller om vi kan köpa till utrustning.

Vill ni veta mer? Eller har ni en ponny åt mig? Så kan ni sms: 0725031598

MvH Mathilda

First ad
Kontakta annonsör

 Stenungsund, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad