Egen häst 4-5 dagar i veckan

 • Annonsid: 1505865
 • en månad sedan
 • 917 Visningar
 • 7 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Allround
 • Ras:
  Varmblod (Halvblod)
 • Mankhöjd:
  150 cm
 • Kön:
  Sto
 • Födelseår:
  2011

Chablis är en snäll liten storhäst av halvblodstyp (korsning) som söker en människa, eller familj, att utvecklas och ha trevligt tillsammans med. Chablis är snäll och okomplicerad att hantera. Hon är grundutbildad och går i en trevlig form, men är inte vidare utbildad. Hon gillar barn och har gått snällt med både mindre och större barn på ryggen. Hon går att rida ut i alla gångarter, och kan även uppskatta ett pass på ridbanan. I grunden är hon en pigg och framåt häst med energi, men känner hon sig osäker åker handbromsen i och bjudningen dör. Hon är känslig för hjälperna och lyssnar mycket på ryttaren. Med en trygg ryttare är hon världens tryggaste, men är ryttaren osäker blir hon också osäker. Det som framförallt händer är att hon tappar bjudningen när hon blir osäker. Jag själv är en fegare ryttare, men känner mig alltid trygg på denna hästen då hon alltid ställer upp och gör så gott hon kan. Hon har verkligen ett hjärta av guld. Hon skulle aldrig göra något dumt när man rider, utan det är att hon blir nervös och osäker om hon inte känner stöd från ryttaren. Hon är trygg för trafik et c.
Chablis är 9 år och jag har haft henne i 5 år.
Finns ett träningsintresse från dig är det uppskattat, men vill du bara mysa runt i skogen är det också okej. Som det är nu går Chablis mest i hagen och det känns som ett stort slöseri med en bra häst. Jag hinner inte hålla igång henne helt själv och därför blir det väldigt sporadiskt och svårt att komma framåt. Det är nära till ridhuset i Krankelösa där det går att lösa ridhuskort, och vi har även ett hästsläp som man kan få låna när man vill åka med våran häst.
Vi vill att Chablis står kvar här, och då har hon en gratis stallplats, inklusive utsläpp och insläpp. Det vi vill att du sköter är mockningen, och skötsel av hästen i övrigt på dina dagar. Vi hjälps åt helt enkelt.
Chablis har behov av tandvård 3-4ggr/år och behöver gå framskodd. I genomsnitt har vi räknat på att hennes omkostnader ligger på 3000kr/månad med foder, strö, veterinärvård och skoning.
Vi hoppas hitta en fodervärd som vill ha Chablis kvar här, och som vill ta sig an Chablis för många år framöver, tillsammans med oss. Gärna någon som ser detta som ett alternativ till egen häst.
Seriöst intresserade är välkomna att höra av sig till 0706625488

First ad
Kontakta annonsör

  Kalmar län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad