Snäll medryttarhäst sökes

 • Annonsid: 1403009
 • 3 månader sedan
 • 110 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Jag heter Saga och har som mål att skaffa en egen häst. Men innan det vill jag få mer erfarenhet av hästskötsel och därför vill jag bli medryttare. Jag vill även träna och i framtiden testa att tävla i hoppning, men just nu satsar jag bara på att utvecklas. Jag är 10 år och har ridit i sju år på ridskola en dag i veckan. Jag har ridit på både Ponnystallet och på Stall Skaft (där jag rider just nu). Jag har en kompis som hade två islandshästar, och på de red jag också en gång i veckan ungefär två pass den dagen. Så jag kan grunderna i både ridning och hästskötsel så som skritt, trav och galopp, samt ryktning, skötsel av hästens prylar, mocka, osv. Men jag tror jag kan utvecklas ännu mer i ansvar och erfarenhet som medryttare.
  Jag är 150 cm lång och väger ca 35 kilo, och söker helst en ponny men liten häst funkar också. Söker en läromästare som gillar att bli ompysslad. Viktigast är att den ska vara snäll och trygg.
  Jag kan komma och rida och ta hand om hästen två gånger i veckan, och kan mån, tis, ons, fre, lördag eller söndag. På vardagar slutar jag som tidigast 13:00 och senast 14:45. Jag kan få skjuts ibland men det behöver finnas en buss station nära. Kan ha med vuxen med på helger, och i början även på vardagar.
  Är flexibel och öppen för förslag!

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad